30 Mart 2010 Salı

KIRMIZI TOZ BİBER


İşte bu da bağımızda yaptığımız kırmızı toz biberler. tatlı ve kırmızı biberler öncelikle tohumlarından ayıklanıpi sonra bir güzel yıkanıyor.

güneş gören bir yerde iyice kuruyuncaya kadar bekletiliyor. daha sonra özel değirmenlerde çekilip, halis zeytinyağla karıştırılıp bozulmaması için, kış için hazır hale getiriliyor.

ev yapımı bu biberlerden almak isteyenler benimle iletişime geçebilirler.



1 yorum:

  1. Yaşamın her alanından seçtiğim yazıları, yazarlarının izniyle "Bloglardan Seçmeler" adlı sitemde yayınlıyorum.
    İzniniz olursa sizin çalışmalarınızdan seçtiklerimi de, kaynak göstererek yayınlamak istiyorum.
    İyi günler dileğiyle.
    Sabahattin Gencal

    YanıtlaSil